TÜRKÇE ENGLISH DEUTSCH
Ana Sayfa

Araçlar

Filo Kiralama

Rezervasyon

05326129196

Mesafe Cetveli

Yol Durumu

Antalya
Alış Tarihini Seçin Saat
Alış Tarihini Seçin

Alış Yeri
Teslim Tarihini Seçin Saat
Teslim Tarihini Seçin
Teslim Yeri

 

Mercedes Vito Güven Rent A Car 'da
Güven rent a car Araç filosuna Mercedes VIP Vito seçeneğini de dahil etti. Kiralamak ve fiyat bilgisi için 0090 242 313 09 72 mobil: 05326129196
Navigasyon Hizmeti ...
Antalya' ya yabancı müşterilerimize rehber ve navigasyon temin edilir...
Uzun süreli araç kiralamalarda avantajlı fiyatlar ...
1 hafta ve üzerinde kiralama yapanlara indirimli araç kiralama hizmeti verilmektedir ayrıca müşterilerimize çocuk koltugu ve navigasyon temin edilmektedir.
Yeni sitemiz hizmetinizde ...
Yeni arayüzümüz ve altyapımız ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenilendik ...
Renault Fluence Diesel Full Kaskolu araçlarımız filomuza eklendi ...
Güven Rent A Car, 2016 model diesel Renault Fluence lar ile araç filosunu zenginleştirdi. Müşterilerine her zaman son model ful kaskolu araçlarla hizmet vermeye devam edecektir.
Renault Fluence Diesel Full Kaskolu araçlarımız filomuza eklendi ...
Güven Rent A Car, 2016 model diesel Renault Fluence lar ile araç filosunu zenginleştirdi. Müşterilerine her zaman son model ful kaskolu araçlarla hizmet vermeye devam edecektir.
Antalyada Araba kiralama kampanyası...
THY, Atlasjet pegasus veya Onur Air ile Antalya ya gelen misafirler Uçak biletini göstererek % 10 indirimli ful kaskolu araç kiralayabilirler.
Ekonomik Araçlar Güven Rent A Car' dan ...
Renault Megane ( Diesel ) full depo ile 1100 km yol kat etmek garantisi ...
Full Kaskolu Rent A Car Sigortalı Araçlar ...
Güven Rent A Car' dan araç kiraladığınızda full kaskolu araç sigortası yapılmaktadır. Lastik patlaması, cam kırılması herşey dahil sigorta kapsamındadır ayrıca ekstra sigorta ücretive depozit alınmamaktadır.
Güven Rent A Car' da yeni araçlar hizmetinizde...
Güven Rent A Car 2014 model diesel ve benzinli full kaskolu araçlarımızla hizmet vermeye devam ediyor.
İsteyene rent a car, isteyene şoförlü transfer ...
Güven Rent A Car' da hizmette sınır yok! Antalya'nın güzel turistik beldelerine yada antik kentlere turistik gezi planlıyor ama ehliyetiniz yoksa üzülmeyin. Güven Rent A Car aracınızla birlikte yabancı dil bilen şoförünüzü de temin ediyor.

Rent a Car Antalya, Antalya Rent a Car, Rent a Car Turkey, Rent a car, Antalya Airport, Hotels in the Antalya Airport, Güven Car Rental, car rental trust, rent a car, car rental, antalya car rental, car rental, car rental antalya airport, rent a car company, rentacar, car rental companies, car rental companies, car rental agencies, fleet rental, rent a car Turkey, Car Rental, Antalya Airport
    Alış Satış
Dolar 32,4049 TL 32,4632 TL
Euro 34,4266 TL 34,4887 TL
Pound 40,2549 TL 40,4648 TL
Güven Rent a Car, copyright © 2007-2009 Güven Rent a Car markası ve logosu, Güven Rent a Car'in tescilli markasıdır. Bu site içeriğindeki tüm materyaller, yazı, makale, görüntü, döküman, fotoğraf, resim, ses, işaret veya sair fikir ürünleri Telif Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmakta olup, Güven Rent a Car'in yazılı izni olmadıkça kullanılamaz.

designed by mescomedia